Over ons

Extreme Carstyling

De onderneming Extreme Carstyling is in 2004 gestart door twee jonge auto liefhebbers. In de markt zagen wij kansen om diverse sterke performance parts merken tegen zeer scherpe prijzen aan te bieden. Wij zijn exclusief dealer van diverse merken die wij voeren binnen Europa. Inmiddels zijn we alweer ruim 10 jaar een belangrijke speler op de markt. In 2009 is er besloten dat een van de twee oprichters Extreme Carstyling zou voortzetten.

Rob Schoorl - Eigenaar Extreme Carstyling

‘Bij deze stel ik me even voor; Rob Schoorl eigenaar van Extreme Carstyling. Ik vind het geweldig om met mooie kwalitatief hoogwaardige auto onderdelen te mogen werken. Ik krijg veel energie van het leveren van deze producten voor het optimaliseren van auto’s tegen zo voordelig mogelijke prijzen voor onze klanten. De mogelijkheden benutten om een auto te kunnen verbeteren op het gebied van wegligging, styling en performance zijn legio. Binnen Extreme Carstylng selecteer ik de merken waar ik 100% achter sta en waarvan ik weet dat ik deze als voordeligste in de Benelux kan leveren. Vervolgens plaatsen wij deze in onze online shop waarin wij trachten om dit overzichtelijk en duidelijk per merk  transparant te doen voor onze klanten'.

Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen vooraf maar ook achteraf.  Wij investeren graag in onze klanten om het geen eenmalige ervaring te laten zijn! Wij doen ons uiterste best om het productaanbod te blijven actualiseren, te vernieuwen en uit te breiden. Feedback is altijd welkom en maakt ons alleen maar beter!

Wij zijn ervan bewust dat we niet elk onderdeel online hebben. Dus bent u op zoek naar onderdelen en staan ze niet in onze webshops neem dan contact met ons op zodat we binnen ons netwerk een oplossing kunnen zoeken en aanbieden!

Onze merken

Wij onderscheiden ons van de rest door de exclusieve merken die wij aanbieden. Deze merken zijn gerenommeerd op het gebied van performance auto tuning parts. Door ons uitstekende netwerk kunnen wij deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Één van deze merken is Eibach. Dit Duitse bedrijf staat bekend om haar uitstekende veren en biedt in combinatie met Bilstein, een topper op het gebied van schokdempers, onder andere de Eibach B12 Pro Kit en Eibach B12 – Sportline aan. Extreme Carstyling is daarnaast ook leverancier van producten van KONI. Zij zijn specialist in schokdempers, schokbrekers en veren en hebben furore gemaakt door het aanbieden van kwalitatief hoogstaande producten als de Sportkit, de Koni Str.t Kit en Schroefset.

Buiten deze drie topmerken bieden wij ook op sportluchtfilters aan om het vermogen van uw auto te verbeteren. Deze filters zijn afkomstig van Green Cotton Air Filter en K&N. Daarnaast leveren wij suspensions van ST Suspensions en KW Suspensions.

Extreme Carstyling

Jan Penweg 16
1689 ZT Zwaag Nederland

Tel: +31 (0)22 876 0008
Mail: info@extreme-carstyling.nl

KvK: 70539081
IBAN: NL12RABO0368917320
BTW: NL858365832B01

Onze openingstijden zijn:

Maandag 9:00 tot 17:00
Dinsdag 9:00 tot 17:00
Woensdag 9:00 tot 17:00
Donderdag      9:00 tot 17:00
Vrijdag 9:00 tot 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Wilt u ons bezoeken buiten deze openingstijden? Bijvoorbeeld maandag, zaterdag of savonds dan is dat mogelijk op afspraak!

Welkom, Log in

Taal