Milltek Uitlaten

Beeld

Milltek Sport uitlaten: een wereldleider op het gebied van uitlaatsystemen

Veel mannen en ook steeds meer vrouwen hebben een passie voor auto’s. Een auto is namelijk meer dan een vierwieler alleen. Naast het feit dat het hebben van een auto natuurlijk verrekte handig is, is het rijden zelf en de aanhoudende zoektocht naar betere prestaties voor veel mensen een passie en een hobby. Een belangrijk onderdeel op het gebied van de prestaties van elk motorvoertuig is de uitlaat. Uitlaten zijn er in alle soorten en maten en zijn uiteindelijk zeer bepalend voor de performance van je auto. Milltek is een van de wereldleiders op het gebied van uitlaatsystemen en is door jarenlange expertise en vakwerk een zeer geliefde leverancier voor veel automerken, maar ook voor particulieren die houden van zelf sleutelen.

Kwaliteitssystemen van RVS materiaal

De reden waarom de systemen van Milltek zo populair zijn, heeft te maken met een aantal zaken. Allereerst het materiaalgebruik. Milltek Sport maakt gebruik van roestvrij staal, ook wel afgekort tot RVS. Het grootste voordeel, is dat deze uitlaat systemen zeer lang meegaan en er niet tot nauwelijks erosie plaats vindt, door factoren zoals de temperatuur of vocht. Elk detail in de techniek wordt optimaal benut met de systemen van Milltek Sport, zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een specifieke techniek voor de vorming van de uitlaat, waarbij de diameter exact gelijk blijft door het gehele systeem en hierdoor de doorstroming van lucht perfect is en garant staat voor een topprestatie. Een ander onderdeel, waarom de uitlaatsystemen van Milltek zo populair zijn, is vanwege de uiterlijke vormgeving en de kwaliteit van geluid. Milltek Sport is onder andere verantwoordelijk voor de succesformule van diverse prestatie-auto’s van de merken Audi, Volkswagen, Porsche, BMW en Nissan. Het mogen produceren voor deze wereldmerken en de jarenlange samenwerking, is tekenend voor de kwaliteit van de Milltek uitlaatsystemen.

Verbeter de uitstraling van je auto met een Milltek uitlaat

Een optimale prestatie en een mooi geluid door je uitlaat, is natuurlijk fantastisch, maar ook de look van de uitlaat geeft net even dat stukje extra aan je auto. Door het hittebestendige RVS-materiaal komt er niet tot nauwelijks verkleuring voor bij de uitlaatsystemen van Milltek en blijft de kleur en glans van de uitlaat altijd behouden. Daarnaast biedt Milltek diverse opties om de uitlaat er nog net even wat mooier uit te laten zien met de sierstukken, waarbij je zelf nog kunt kiezen voor welke look je precies wil gaan. De sierstukken zijn puur en alleen ontworpen voor de uitstraling en hebben verder geen invloed op de prestaties.

Kies jouw geluid zonder invloed op de prestaties

Milltek is een van origine Engels bedrijf en heeft door de jarenlange ervaring een indrukwekkende afzetmarkt weten te bereiken. Tegenwoordig zijn de Milltek producten dan ook in maar liefst 90 verschillende landen te krijgen. Naast de investeringen die Milltek heeft gedaan op het gebied van distributie en het versterken van de merknaam in binnen- en buitenland, staat ook de productontwikkeling nooit stil. Altijd op zoek naar vernieuwing en optimalisering van een nog beter product is een van de motto’s van Milltek. De uitlaatsystemen van Milltek Sport worden zowel in resonated versie als in non-resonated uitgebracht. De resonated versie van de diverse uitlaatsystemen zijn behoorlijk wat stiller. Dit komt, omdat er gebruik wordt gemaakt van een resonator, wat zoveel wil zeggen als een extra kamer. Door deze extra luchtkolom in het systeem wordt het geluid van de motor gedempt, de prestatie blijft echter hetzelfde als die van de non-resonated versie.

Extreme-Carstyling verkoopt uitlaten en sierstukken van Milltek voor vele auto merken waaronder: Volkswagen Golf 4, 5 GTI, 6 GTI, 6 1.4 TSI, 7 GTI, 7 R, 4 V5, 4 V6, 7, R, 6 R20, R32, Polo 6R, Polo 9N3 GTI, VW Up, Polo GTI, Scirocco, SEAT Leon 1M, 1P, Ibiza Cupra, Audi A3 (3.2), A4 B8, Audi A5, A6 (3.0 TFS), A7, S3, S4, S5, S6, R6, TT, Ford Fiesta ST, Focus RS, RS 3, RS 6, BMW, 335i, Mercedes, A45 AMG, Clio RS, R53 Mini Cooper, Mini Cooper S, Mini R53, Opel Corsa OPC.


Wilt u weten welke Milltek Sportuitlaten er zijn voor uw auto? Via de kentekenzoeker in onze Milltek Shop vindt u gemakkelijk alle Milltek producten die voor uw auto geschikt zijn. Komt u er ondanks de overzichtelijke ingerichte shop niet uit of heeft u behoefte aan advies, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via info@extreme-carstyling.nl of via ons telefoonnummer 0228-760008.

Welkom, Log in

Taal