Fox

Beeld

Fox: uitlaten van wereldklasse

De uitlaat van uw auto is van groot belang. Wilt u de best mogelijke rijervaring, dan kunt u kiezen voor een uitlaat van Fox. De uitlaten en geluidsdempers van dit Duitse kwaliteitsmerk bieden de hoogst mogelijke performance en kwaliteit, of u nu op zoek bent naar meer comfort en zekerheid, of juist een sportieve rijervaring nastreeft. Voor veel automobilisten is een Fox uitlaat kopen dan ook de eerste keuze, als zij overwegen om te investeren in hun voertuig. Wil u meer weten over dit merk en de bijzondere producten die het merk op de markt brengt? Lees dan verder.

Duitse kwaliteit en degelijkheid

Sinds 1992 maakt Fox sportieve uitlaten van de hoogste kwaliteit roestvrij staal. Daarbij staan betrouwbaarheid en kwaliteit absoluut vooraan. Alle producten worden gemaakt in Johanngeorgenstadt, Duitsland, en voldoen bovendien aan de strenge Duitse kwaliteitseisen. De uitlaten van Fox zijn dan ook van absolute wereldklasse. In de uitgebreide catalogus is voor vrijwel ieder model auto een passende uitlaat te vinden – en is dat niet het geval, dan is Fox altijd bereid om mee te denken met de wens van de consument. Op alle producten zit bovendien een garantie, ongeacht de kilometers die gereden wordt.

Waarom kiest u voor Fox uitlaatsystemen?

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft dit Duitse kwaliteitsmerk uit het zuiden van Sachsen een onbetwiste reputatie opgebouwd. Moderne productietechnieken worden gecombineerd met een ongebreidelde passie voor het ambacht. Expertise, liefde en aandacht leiden tot de productie van de beste en meest betrouwbare uitlaten en onderdelen voor uitlaten op de markt. Fox levert dempers en uitlaten voor alle grote automerken en werkt met standaard maten, dus u kunt gegarandeerd vinden waar u naar op zoek bent. Een vriendelijke klantenservice is meer dan bereid om u te woord te staan als u vragen hebt over producten of mogelijkheden.

Fox blinkt uit in uitlaten

Bij Fox is de klant koning. In het uitgebreide assortiment is alles te vinden dat het hart van de autoliefhebber begeert. En kunt u niet vinden wat u zoekt? Ook dan heeft Fox een oplossing. Het merk biedt namelijk een opmerkelijke service: u kunt bij Fox een uitlaat op maat laten maken, die precies voldoet aan uw wensen en eisen. Van gecontroleerd tot extreem, van zacht tot luid – alles is mogelijk. Zo weet u zeker dat u rondrijdt met een uniek product, dat niemand anders heeft. Ook voor deze op maat geleverde producten gelden natuurlijk de hoogste kwaliteitsstandaarden.


Wilt u weten welke Fox Uitlaatsystemen er zijn voor uw auto? Via de kentekenzoeker in onze Fox Shop vindt u gemakkelijk alle Fox uitlaatproducten die voor uw auto geschikt zijn. Komt u er ondanks de overzichtelijke ingerichte shop niet uit of heeft u behoefte aan advies, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via info@extreme-carstyling.nl of via ons telefoonnummer 0228-760008. 

Welkom, Log in

Taal