Eisenmann

Beeld

Eisenmann

Hoge kwaliteit uitlaatsystemen van Eisenmann

De echte autoliefhebber weet hoe belangrijk het is om een uitlaatsysteem van topkwaliteit te hebben. Eisenmann is een Duits kwaliteitsbedrijf dat zich al decennia lang inspant om de beste einddempers op de markt te zetten. De unieke combinatie van vakmanschap, hoge kwaliteit materialen, en stijlvolle ontwerpen zorgt ervoor dat de uitlaat die u kiest precies aansluit bij uw wensen en eisen. Alle producten worden zorgvuldig met de hand gemaakt, en er wordt veel zorg besteed aan de afwerking van de verschillende uitlaten. Het resultaat is een ongeëvenaarde rijervaring: dat voel je, en dat hoor je.

Eisenmann uitlaat: betrouwbaar en stijlvol

Achter het merk Eisenmann steekt een succesverhaal. Sinds het eind van de jaren ’80 is het uitgegroeid van een klein eenmansbedrijfje tot een van de meest bekende en luxueuze producenten van uitlaatsystemen voor Porsche, BMW, en andere kwaliteitsmerken. Achter Eisenmann steekt een unieke bedrijfsfilosofie. De laatste ontwikkelingen op het gebied van uitlaten worden nauwgezet gevolgd, zodat kwaliteit, performance en stijl gecombineerd kunnen worden in één product. Daarbij wordt veel aandacht besteed aan de rijbeleving: het doel is de bestuurder door middel van een fenomenaal sportief, maar toch beheerst geluid de best mogelijke rijervaring te geven.

Een dynamische uitlaat voor iedere bestuurder

Of u nu op zoek bent naar een sportieve rijervaring of een kalme rit met een stijlvol gedempt geluid, bij Eisenmann zit u goed. De speciale uitlaatsystemen, die gemaakt worden van de hoogste kwaliteit RVS, passen zich namelijk aan uw rijstijl aan. Onder normale omstandigheden leidt dat tot een integer en beheerst geluid – maar bij flinke acceleratie krijgt u precies de diepe, zingende grom die nodig is om een gevoel van snelheid en sportiviteit te geven. Bij ieder model uitlaat kunt u kiezen tussen de ‘Sport’-uitvoering (die ongeveer 3dB luider is dan een standaard uitlaat) en een ‘Race’-uitvoering, die met een verhoging van 7dB geschikt is voor de meer avontuurlijke bestuurder. De toewijding en kwaliteit van Eisenmann uitlaatsystemen is dan ook een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een manier om uw rijplezier te verhogen.


Wilt u weten welke Eisenmann uitlaatsystemen er zijn voor uw auto? Via de kentekenzoeker in onze Eisenmann Shop vindt u gemakkelijk alle producten die voor uw auto geschikt zijn. Komt u er ondanks de overzichtelijke ingerichte shop niet uit of heeft u behoefte aan advies, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via info@extreme-carstyling.nl of via ons telefoonnummer 0228-760008.

Welkom, Log in

Taal