Cobra Suspension

Cobra verlagingsveren geïnstalleerd op een BMW M4

Cobra Suspension: The Power Of Control!

Welkom op de Cobra Suspension pagina van Extreme Carstyling waar u direct informatie over Cobra en de diverse productlijnen kunt vinden. In de shop vindt u overzichtelijk het gehele Cobra assortiment. Via het selectie menu links in de shop of via de kenteken zoeker kunt u gemakkelijk de Cobra producten vinden die beschikbaar zijn voor uw auto. Ga direct door naar de Cobra Suspension shop!

Cobra Suspension

Cobra Suspension is een toonaangevende fabrikant van sport suspension in Europa. Door te werken met vakmensen die hun sporen in de motorsport ruimschoots verdient hebben is er de afgelopen 30 jaar een ruime kennis opgebouwd op het gebied van motorsport toepassingen. Deze kennis wordt door Cobra vertaalt naar de straat om zo iedereen de beste technologische en kwaliteitsonderstellen te kunnen aanbieden voor zowel raceauto's als de gewone personenauto's. Hierbij wordt altijd gezocht naar de perfecte balans tussen wegligging en comfort! 

Cobra biedt het grootste assortiment in Europa voor personenwagens van Europese en Aziatische makelaardij. Bij Cobra kunt u de perfecte oplossing beleven wanneer het aankomt op kwaliteit, prestaties, controle en rijplezier, en dat allemaal Made in Holland!

Cobra Race Discipline

Als fabrikant van kwaliteitsonderstel producten is Cobra ook actief binnen verschillende rally, GT en touringcar raceseries. Zo zijn ze onder andere betrokken geweest bij Formule 1, Le Mans, Dakar en WRC. De producten worden dan ook ontworpen en geproduceerd aan de hand van de strenge eisen die gelden bij de race disciplines en de strenge kwaliteitscontroles. Deze kennis en ervaring wordt vertaald naar de onderstelproducten voor op de staat en het circuit, hierdoor kunt u niet alleen sneller op het circuit, maar kunt u ook vertrouwen op kwaliteit en veiligheid!

Karakteristieken Cobra Suspension

Cobra Suspension biedt diverse kwaliteit verlagingsveren en schroefset aan om het onderstel en de wegligging van uw auto te verbeteren. Deze verlagingsveren en schroefsets worden altijd aan de hoogste standaarden van de TÜV ontworpen. Bij de ontwikkeling van de producten wordt altijd gezocht naar een optimaal comfortabel karakter, waardoor de auto voor zowel het dagelijks gebruik als het sportievere rijgedrag gebruikt kan worden. Daarnaast zijn de verlagingsveren en schroefsets er zoveel mogelijk op gericht om het onderstel en de wegligging van je auto te verbeteren. Naast het comfort en de wegligging zorgt de verlaging ook voor een nog sportievere look.

De verlagingsveren worden gemaakt van Chroom-Silicium verenstaal met een extra hoge trekvastheid. Daarnaast krijgen alle veren een anti-corrosie behandeling en poederlaag voor een mooie en langdurige corrosiebestendige bescherming. Aangezien Cobra Suspension staat voor kwaliteit en vertrouwd op haar producten, geven zij een levenslange garantie op breuk van de veren. Zo kunt u met een vertrouwd en veilig gevoel de weg op!

Wilt u weten welke Cobra producten er zijn voor uw auto? Via de kentekenzoeker in onze Cobra Suspension Shop vindt u gemakkelijk alle producten die voor uw auto geschikt zijn. Komt u er ondanks de overzichtelijke ingerichte shop niet uit of heeft u behoefte aan advies, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via info@extreme-carstyling.nl of via ons telefoonnummer 0228-760008. Het complete Cobra Assortiment:

Cobra Suspension Verlagingsveren

__

Cobra Verlagingsveren

De Cobra verlagingsveren zijn er zoveel mogelijk opgericht om de rijeigenschappen en het comfort van je auto te verbeteren. Met de Cobra Suspension verlagingsveren richt Cobra zich op een OE-comfort karakter, maar wel met de rijeigenschappen die u van verlagingsveren kunt verwachten. De veren worden daarom ontwikkeld en uitvoerig getest op de originele dempers. Hierdoor zijn de verlagingsveren een 'Perfect Fit' voor de toepassing op jouw auto. Doordat de veren het zwaartepunt verlagen wordt de wegligging beter en heeft u meer gevoel met de weg. Zo krijgt u de beste combinatie van verlaging en performance!

hoi--

Cobra Suspension EVO I Schroefset

Cobra Suspension EVO I Schroefset

Wil je meer dan alleen het vervangen van de originele veren? Met de plug & play Cobra EVO I schroefset wordt u in staat gesteld om naast de looks, ook de balans en wegligging van uw auto te verbeteren. Met de EVO I schroefset kies je tevens voor de gulden middenweg. De setting van de EVO I is vergelijkbaar met de middelste stand van de high-end EVO III en R dempers. De EVO I biedt jou daardoor het beste van twee werelden.

-
Cobra Suspension EVO II Schroefset

Cobra Suspension EVO II Schroefset

Wil je een set die uitermate geschikt is voor sportief weggedrag? Dan biedt de Cobra EVO II schroefset uitkomst. De EVO II schroefset beschikt over een fijne basissetting die je vervolgens in diverse standen kan afstellen. Zo kun je de set afstellen op je eigen behoeften van zeer comfortabel tot zeer sportief. Met de twin-tube dempers beschikt u tevens over een comfortabele setup voor op de snelweg, terwijl deze in de bochten ook zeer sportief kan zijn. Een uitermate geschikte set voor sportief straatgebruik!

-
Cobra Suspension EVO III Schroefset

Cobra Suspension EVO III Schroefset

Wil je een schroefset voor zowel de straat als het circuit? Dan biedt de Cobra EVO III schroefset jou de perfecte balans tussen de straat en het circuit. De EVO III dempers zijn monotube dempers met grote zuigers, waardoor de demping over een bredere range te controleren is. Hierdoor kun je de auto van zeer comfortabel tot zeer sportief afstellen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimale performance. 

-
Cobra Suspension EVO R Schroefset

Cobra Suspension EVO R Schroefset

Met de Cobra EVO R schroefset gaat u voor een optimale prestatie. De EVO R schroefset is namelijk speciaal ontwikkeld voor de circuitliefhebber. Naast de high-end specificaties van de EVO III beschikt de EVO R ook over de mogelijkheid om de camberstanden af te stellen voor een agressievere turn-in. De EVO R schroefset is verder uit te breiden naar een 2-Wegs of 3-Wegssysteem waarmee je de auto nog verder kan afstellen. Ondanks dat de schroefset veelvuldig wordt gebruikt op het circuit is de set ook nog uitermate geschikt voor de straat.

-

De officiële online Cobra catalogus!

Welkom, Log in

Taal